Selecteer een pagina

Hoe ga ik te werk?

Aanpak

Mijn Werkwijze

Allereerst: ik hou van heldere teksten zonder opsmuk. Laat je mij een tekst schrijven, dan weet je zeker dat die een duidelijke indeling heeft, lekker leesbaar is en relevant.
Hoe ga ik te werk? Ik beweeg met je mee. Binnen bepaalde kaders, dat natuurlijk wel. Wil je zelf schrijven en je tekst laten checken door mij? Prima. Wil je mij alle informatie laten verzamelen, ordenen en daar een strakke tekst van laten schrijven? Ook goed. Heb je hulp nodig om op gang te komen? Ik stel vragen en help je verder. Wat ik belangrijk vind en zelf nastreef in onze samenwerking, zijn heldere communicatie, goede bereikbaarheid, het afstemmen van wederzijdse verwachtingen en doen wat je zegt. Natuurlijk kunnen dingen anders lopen, of kunnen projecten meer tijd nodig hebben. Geen probleem, daar bellen, mailen of appen we dan even over. En ontstaat er een probleem, dan zoeken we samen een oplossing. Mijn motto: komt goed.

#helder #duidelijk #meebewegen #komtgoed

Tot Slot

Tekstschrijven is wat ik graag en veel doe, maar daarnaast ben ik ook allround communicatieprofessional met een groot netwerk. Ik kan je adviseren over hoe jij je bedrijf goed op de kaart zet met pakkende middelen en relevante content. En samen met mijn netwerk maak ik die middelen voor je.

#doeerjevoordeelmee

Contact

Kennismaken? Koffie?
Hulp nodig?

#jazeker #leuk #aandeslag

Iris Koomen
Alkmaar
iris@iriskoomen.nl
06-24592395

Check ook mijn LinkedIn
Privacy-verklaring
KvK nummer 63332590